elixir.ro
Home Login Contact

Horoscop - Zodia Berbec

horoscop Berbec azi

Berbecul corespunde energiei de actiune si reactiune. Apt pentru munci innoitoare pentru misiunea de pionier, pentru experimente riscante si pentru initiative temerare. Tendinta sa este de a da la oparte orice rezistenta ce i se opune, pentru a actiona liber, fara constrangere si fara amenintarea pedepsei. Are ambitia de a se aseza in frunte ca si commandant, cap de coloana sau cap de rautati…

Trecerea la actiune a berbecului este aproape simultana cu conceptiunea. Desi nesupus si incapatanat, tratat cu amabilitate este capabil de multa intelegere si bunavointa. Se expune riscurilor pentru intentii nobile, dar asteapta loialitate de la altii si se revolta cand nu este inteles. Serviabil, generos, mergand pana la sacrificiu pentru cei ce se gasesc sub aripa lui protectoare. Reactiile nervoase pot fi violente dar trec repede. Este plin de vitalitate si virilitate iar in caz de boala se reface extreme de repede. Transmite entuziasmul si optimismul sau celor cu care vine in contact si castiga increderea superiorilor fara a accepta sa le fie slugarnic.

Asupra celor nascuti in zodiac berbecului nu trebuie sa folosim niciodata constrangerea sau amenintarea. Tratandu-i cu amabilitate obtinem de la ei ajutoare pretioase si servicii importante. Este jignitor pentru un berbec sa ii spui mereu ce trebuie sa faca si cum sa faca un lucru sau o treaba oarecare. Ajunge sa i se schiteze in linii mar ice are de facut, iar in rest va trebui lasat sa-si puna in valoare vointa, initiative si priceperea. Trebuie lasat sa isi simta importanta si sa i se dea iluzia ca lucreaza din initiative proprie. Parintii trebuie sa stie acest lucru despre copii lor si in loc sa-i constranga, sa-i ameninte si sa-i brutalizeze, este mai eficace sa le dea importanta.
In general au un destin agitat.


Zodia Berbec azi (14 Jul 2024):

oferit de horoscopdragoste.ro

Azi iti dai seama ca o persoana la care tineai mult nu e chiar asa de perfecta precum o vedeai tu. Vei simti o profunda dezamagire, dar te va si ajuta sa te maturizezi si sa nu iti mai pui atat de multe sperante pe viitor. Fruntea ssus si barbia inainte! Viata mai are multe sa te invete!


Semne zodiacale:

zodia Taur
Taur
zodia Gemeni
Gemeni
zodia Rac
Rac
zodia Leu
Leu
zodia Fecioara
Fecioara
zodia Balanta
Balanta
zodia Scorpion
Scorpion
zodia Sagetator
Sagetator
zodia Capricorn
Capricorn
zodia Varsator
Varsator
zodia Pesti
Pesti

Articole din categoria stiinte oculte:


Articole din categoria plante: Plante

selaginella-muschi
aeschynanthus-eschinantus
penstemon-penstemon
doronicum-iarba-ciutei
acacia-acacia
myosotis-nu-ma-uita
kalmia-latifolia-dafinul
Cytisus-Salcam-galben