elixir.ro
Home Login Contact

Graficul temperamentuluiLiterele din numele tau influenteaza modul in care iti finalizezi planurile. Este foarte posibil ca doi indivizi sa aiba aceeasi cifra a numelui, dar fiecare dintre literele care il compun indica felul in care aceste persoane prefera sa se exprime din punct de vedere mental, fizic, emotional sau intuitiv.
  • Literele mentale indica o fire chibzuita, care ia hotarari cu calm si stapanire de sine, nelasandu-se influentata de sentimente sau instincte.
  • Literele fizice indica nevoia nativilor de a actiona mai degraba decat a sta sa mediteze. Atunci cand fizicul este predominant dezvaluie o natura energica, o persoana careia ii place sa fie mereu ocupata.
  • Literele emotionale indica faptul ca intotdeauna se va tine seama de glasul inimii si de dorintele personale.
  • Literele intuitive arata ca intotdeauna cei in cauza se bazeaza pe instinct. Cei in aceasta categorie vor fi favorizati in cunoasterea spiritului. Adesea aceste persoane viseaza cu ochii deschisi si felul in care abordeaza viata pare complet lipsit de simt practic.

Pentru o intelegere mai profunda a simbolisticii numerelor, a semnificatiei pe care le au ele in viata noastra, consulta si articolele de mai jos:

Secretul numarului de aur Geometria sacra Polaritatea numerelor Numerologia ezoterica
Calcule Numerologice