elixir.ro
Home Login Contact

Numerograma datei de nastere
matricea numerologica  • Cifra destinului este cel mai important numar al tau, dar caracteristicile pe care ea le reprezinta vor fi influentate de toate numerele existante in data nasterii tale. Astfel, ziua, luna si anul nasterii vor amplifica sau vor reduce efectul pe care cifra destinului il are asupra personalitatii tale. Asa se explica de ce persoane care au aceeasi cifra a destinului pot fi complet diferite.
  • numerogramaInfluenta exercitata de matricea numerologica a cifrei destinului va fi intotdeauna luata in calcul numerologic impreuna cu numarul total al cifrelor existente in fiecare patrat al numerogramei datei de nastere. Chiar daca in cazul tau caracteristicile negative despre care vei citi par sa nu se regaseasca in personalitatea ta, cu siguranta ca ele au fost prezente mai demult, in decursul vietii. Astfel, cu ajutorul matricei numerologice, poti vedea in ce directie ai evoluat si te-ai dezvoltat.
  • Datele vor fi centralizate intr-un tabel numerologic, asemanator imaginii de mai sus iar interpretarea se va face pentru fiecare numar rezultat in tabel impreuna cu Sagetile lui Pitagora.

Pentru o intelegere mai profunda a simbolisticii numerelor, a semnificatiei pe care le au ele in viata noastra, consulta si articolele de mai jos:

Secretul numarului de aur Geometria sacra Polaritatea numerelor Numerologia ezoterica
Calcule Numerologice