elixir.ro
Home Login Contact

Cum alegem un nume

  • Folosind numerologia poti alege cel mai potrivit nume pentru un copil. Numele nu trebuie ales insa doar pe baza numerelor. Este foarte important ca numele sa iti placa si sa doresti sa il dai copilului tau.
  • Pentru aflarea numelui corespunzator este necesar in primul rand ca cifra destinului, sa fie identica sau cel putin in armonie cu cifra numelui. Aceste doua numere sunt in armonie daca sunt ambele pare sau ambele impare. In al doilea rand este bine ca cifra prenumelui (poate fi calculata tastand doar prenumele din cadrul calculului cifrei numelui) sa fie diferita de cifra zilei de nastere. De asemenea este bine ca dupa ce numele este ales, sa se compare toate numerele copilului si sa se studieze structura numerogramei.

CUM SA ITI SCHIMBI NUMELE?

  • Schimbarea numelui intr-adevar poate influenta existenta si poate fi considerata chiar o forma de magie. Daca noul nume imbunatateste configuratia numerica, se poate dobandi o perspectiva noua asupra vietii, cu noi sanse si oportunitati. Iata de ce schimbarea numelui este o practica foarte curenta atunci cand oamenii se dedica religiei sau altor asemenea preocupari spirituale - pentru ca, intr-adevar are efect! Si tot astfel se explica ironiile la care sunt supuse persoanele care tocmai si-au schimbat numele. Aceasta atitudine reflecta teama subconstienta a celor din jur ca acea persoana ascunde o parte importanta a naturii sale. De obicei societatile totalitariste sau culturile cu un pronuntat sentiment de casta privesc cu neincredere schimbarea numelui si acest lucru tradeaza dorinta acestor societati de a controla in intregime individul.
  • Regulile care trebuiesc respectate in schimbarea unui nume sunt aceleasi ca in cazul alegerii numelui unui copil: cifra destinului si numerograma numelui trebuie sa fie identice sau in armonie iar cifra prenumelui nu trebuie sa fie aceeasi cu ziua nasterii.

Pentru o intelegere mai profunda a simbolisticii numerelor, a semnificatiei pe care le au ele in viata noastra, consulta si articolele de mai jos:

Secretul numarului de aur Geometria sacra Polaritatea numerelor Numerologia ezoterica
Calcule Numerologice