elixir.ro
Home Login Contact

Horoscop - Zodia Rac

horoscop Rac azi

Racul corespunde sensibilitatii, impresionabilitatii si sugestibilitatii si poate fi caracterizat ca si familist, traditional, imaginativ si intuitiv. Are in firea sa o tendinta intreprinzatoare si una ezitanta ducand la contradictii interioare si care penduleaza intre altruism si egocentrism. Astfel Racul poate avea o viata intima agitata care se poate manifesta cand pasiva, cand curajoasa, cand timida. Fata de mediul social, poate stabili un cuplu complex care nici nu apare spontan si care nici nu se desface cu usurinta. 

Horoscopul zodiei Rac ne arata ca evolutia lor are nevoie de un mediu simpatizant, bogat in atentii si ingrijiri. Verbul zodiei este "a simti" si uneori simt ca nu li se da destula atentie, suferind atunci un fel de contractie interioara urmata de tendinta de izolare si taciturnitate. In general ei tin ca lumea sa aiba o foarte buna parere despre ei.

Activitatea mentala a celor din zodia Rac este intensa caracterizata printr-un fel de flux si reflux de forte afective, sentimentale si emotionale care se precipita in inconstient. Racul se teme de suferinta si asfel gaseste in familie, de care este atasat, refugiul pretins de oboseala pe care i-o aduce lupta pentru existenta.

Racul este foarte tenace in actiunile pe care le doreste cu insistenta. Uneori are darul presimtirilor si al viselor care se realizeaza. Iubeste literatura si este de un romantism sentimental. In dragoste este devotat pana la sacrificiu, insa este extrem de vulnerabil. Are un amor propriu sensibil care trebuie protejat.

Organe sensibile: stomacul si traiectul gastro-intestinal. 

Pentru mentinerea sanatatii Racul trebuie sa se supuna unor discipline alimentare evitand grasimile animale sau cele greu de digerat. In general nu are suficienta rezistenta organica, iar puterea de reactie contra maladiilor este mai slaba, avand nevoie de perioade mai lungi de refacere in caz de boala.


Zodia Rac azi (21 Feb 2024):

oferit de horoscopdragoste.ro

Sentimentele oscileaza inainte si inapoi, iar avind in vedere configuratia astrala in acest moment, la fel se poate intampla si in relatie. Totusi amindoi trebuie sa patrundeti in miezul problemei ca sa descoperiti ce simtiti cu adevarat despre relatia voastra. Ar fi de mare ajutor daca ati fi sinceri si ati discuta daca este bine sa continuati asa sau nu. O decizie indrezneata!


Semne zodiacale:

zodia Berbec
Berbec
zodia Taur
Taur
zodia Gemeni
Gemeni
zodia Leu
Leu
zodia Fecioara
Fecioara
zodia Balanta
Balanta
zodia Scorpion
Scorpion
zodia Sagetator
Sagetator
zodia Capricorn
Capricorn
zodia Varsator
Varsator
zodia Pesti
Pesti

Articole din categoria stiinte oculte:


Articole din categoria plante: Plante

spiraea-spireea
actinidia-chinesis-kiwi
campanula-clopotei
tagetes-craite
aeschynanthus-eschinantus
gladiolus-gladiole
chrysanthemum-crizantema
primula-primula