elixir.ro
Home Login Contact

Horoscop - Zodia Leu

horoscop Leu azi

Zodia Leu corespunde unei personalitati bine conturata, radianta, generoasa si cu o mare putere de convingere. Este cel mai hotarat si curajos dintre toate zodiile, este pasional, ambitios si plin de energie. In aspectul negativ insa Leul incearca sa se impuna prin forta si aroganta putand ajunge despot si greu de suportat.

Exista in structura interioara a Leului de tip superior o armonie care se degaja placut in anturaj, facandu-i pe cei cu care lucreaza sa se simta bine in compania lui. Leul poate netezi asperitatile, asigurandu-si o ascensiune usoara, fara mari eforturi. Cunoaste suprema lege a tolerantei si chiar daca ameninta, nu se razbuna, condus fiind de o intelepciune innascuta si de o mandrie exprimata prin proverbul: "Vulturul nu prinde muste!".

Leul inspira incredere in superiori si obtine posturi de raspundere de care se achita cu onoare di demnitate.

Femeile Leu se remarca printr-o tinuta demna, spirit de independenta, dorinta de stralucire si de a se situa pe primul plan. In aspectul dizarmonios devin tiranice si greu de satisfacut de sotii lor, avand tendinta de a trai pe picior mai mare decat le permit mijloacele.

In general Leii sunt discreti in ceea ce priveste propriile lor ganduri, sunt dornici de onoruri si demnitati dar nu fac usor compromisuri pentru a le obtine.

Din punct de vedere al sanatii, Leii sunt expusi la tulburari pe traiectul cardio-vascular si ar trebui sa evite surmenajul cardiac. Nu trebuie sa se lacomeasca la mancare si bautura, sa alterneze regimul alimentar obisnuit cu dieta vegetariana, pentru a evita obezitatea si insuficientele respiratorii.

Din punct de vedere al soartei, Leii reusesc sa se remarce in orice mediu si sa isi asigure o situatie buna. Schimbarile in activitate sunt mai rare, iar caderile pot fii definitive daca aspectele celorlalte planete sunt ostile. 


Zodia Leu azi (12 Jun 2024):

oferit de horoscopdragoste.ro

Astazi nu reusesti sa iti dai seama daca esti sau nu intr-o relatie. Pana acum nu te deranja aerul degajat al partenerului/partenerei, dar astazi iti dai seama ca vrei ceva mai mult de la el/ea. E cazul sa discuti cu el/ea despre intentiile acestuia de viitor.


Semne zodiacale:

zodia Berbec
Berbec
zodia Taur
Taur
zodia Gemeni
Gemeni
zodia Rac
Rac
zodia Fecioara
Fecioara
zodia Balanta
Balanta
zodia Scorpion
Scorpion
zodia Sagetator
Sagetator
zodia Capricorn
Capricorn
zodia Varsator
Varsator
zodia Pesti
Pesti

Articole din categoria stiinte oculte:


Articole din categoria plante: Plante

adonis-ruscuta
myrtus-mirt
philadelphus-falsa-iasomie
ficus-ficus
callistephus-ochiul-boului
grevillea-grevilea
sedum-iarba-grasa
haworthia-havortia