elixir.ro
Home Login Contact

Horoscop - Zodia Fecioara

horoscop Fecioara azi

Zodia Fecioara corespunde inteligentei analitice si practice, incercand mereu sa afle mecanismul intim al lucrurilor, sa le priceapa si sa le produca sau reproduca. Se caracterizeaza prin indemanare si prin capacitatea de a lucra in domenii cunoscute si in sectoare limitate in care sa poata avea controlul permanent al situatiei. Fecioara este un bun executant, atent la detalii, are un spirit critic dezvoltat, pasiuni temperate si discretie in incercarea de a le satisface.

Zodia Fecioara este indicata pentru stiinte pozitive, pentru a invata din contactul direct cu lucrurile, vazand si facand. Ei pot imbina frumosul cu utilul, pot sa exceleze in arta lucrativa si sa stabileasca relatii care sa le satisfaca si aspiratiile ideale si interesele materiale. Fecioarelor nu le place sa isi asume mari responsabilitati, dar pot fi in schimb executanti si colaboratori de prim rang, putand sa se incadreze in disciplinele trasate de superiori.

Fecioara stie si poate sta in rezerva cand vrea sa para enigmatica. Sub o aparenta de indiferenta poate insa observa si nota tot ce vede si aude. 

Daca este interesat intr-o anumita problema, sugestiile primite il framanta necontenit, dar nu actioneaza decat dupa ce si-a revizuit si intarit propriile convingeri. Isi consolideaza situatia prin munca si economie, prin capacitatea de a se face indispensabil in activitatea pe care o desfasoara.

Femeia Fecioara, cu mijloace modeste poate face fata situatiilor ca sa salveze aparentele. Este indicata pentru croitorie, broderie, arta decorativa, profesoare de lucru manual, stomatologie, matematici, stiinte pozitive. Unele Fecioare exceleaza in arta culinara culegand laude sincere de la oaspetii invitati la mesele lor. Fecioara scunda, blonda si cu ochi albastrii este mai iritabila si mai impulsiva.


Zodia Fecioara azi (26 Sep 2023):

oferit de horoscopdragoste.ro

Alinierea astrala arata ca sageata lui Cupidon te va lovi exact atunci cand intri in viscerele unui subiect care te pasioneaza de ani intregi. De ce?! Fiindca ai sa cunosti pe cineva care are aceleasi inclinatii si va fi foarte fericit sa-ti arate(mai ales la un suc) cum stau, de fapt, lucrurile care te fascineaza.


Semne zodiacale:

zodia Berbec
Berbec
zodia Taur
Taur
zodia Gemeni
Gemeni
zodia Rac
Rac
zodia Leu
Leu
zodia Balanta
Balanta
zodia Scorpion
Scorpion
zodia Sagetator
Sagetator
zodia Capricorn
Capricorn
zodia Varsator
Varsator
zodia Pesti
Pesti

Articole din categoria stiinte oculte:


Articole din categoria plante: Plante

passiflora-floarea-pasiunii
ardisia-ardisia
opuntia-opuntia
babiana-babiana
ananas-sativus-ananasul
gymnocalycium-gymnocalycium
canna-trestie-indiana
nicotina-regina-noptii