elixir.ro
Home Login Contact

Horoscop - Zodia Pesti

horoscop Pesti azi

Zodia Pesti corespunde sensibilitatii, emotivitatii si sugestibilitatii. Prezinta un devotament pana la sacrificiu pentru cine le castiga increderea. Datorita receptivitatii fata de mediu, Pestii pot fi uneori prea creduli, iar alteori prea sceptici. Penduleaza intre dorinta si ratiune. Se caracterizeaza prin timiditate, pasivitate, supunere si putinta de integrare intr-o colectivitate afara de cazul in care apar mai multe elemente opozante, care il fac sa evadeze, sa se strecoare si sa accepte situatii inferioare meritelor si capacitatii sale.

Spre deosebire de cei din zodia taur, care ravnesc la bogatii, Pestii sunt mult mai rezervati si nu fac tragedie daca nu reusesc sa se ridice pe plan social sau profesional, sau sa dobandeasca avere.

Vointa lor este variabila si capricioasa. In aspectul lor pozitiv, pot deveni colaboratori de mare valoare. Daca se multumesc cu roluri subalterne si nu incearca sa submineze pozitiile altora si sa deschida lupta pe fata cu cei tari, pot trai linistiti si satisfacuti de ceea ce au realizat.

Pentru ca se pot devota si stiu sa serveasca, pot obtine succese in medicina, in activitati de asistenta sociala, lucrari de laborator, industrie alimentara, asistenta morala si spirituala, preotie, infirmerie.

Femeile Peste sunt devotate in dragoste, se sacrifica adesea pentru cine nu merita si culeg deceptii, pe care le ascund sub o falsa aparenta de seninatate si de fericire.

Pestii pot sa zambeasca si sa para ca au totul din belsug, desi trec uneori prin mari lipsuri si framantari interne. Ei cred insa ca sunt ajutati de puteri nevazute si in general reusesc sa invinga dificultatile prin resemnare si intelepciune.

Organe sensibile: circulatia sanguina in membrele inferioare si caile respiratorii.


Zodia Pesti azi (25 Sep 2022):

oferit de horoscopdragoste.ro

Relatiile de cuplu pot parea un pic prea fierbinti pentru tine astazi. Daca ai observat ca cineva incearca sa-ti atraga atentia, atunci fii pregatit sa-ti apara in fata usii, determinati sa obtina orice fel de raspuns afirmativ din partea ta. Daca simti acelasi lucru, atunci bucura-te. Dar daca vrei s-o iei pe calea ta, trebuie sa fii foarte ferm.


Semne zodiacale:

zodia Berbec
Berbec
zodia Taur
Taur
zodia Gemeni
Gemeni
zodia Rac
Rac
zodia Leu
Leu
zodia Fecioara
Fecioara
zodia Balanta
Balanta
zodia Scorpion
Scorpion
zodia Sagetator
Sagetator
zodia Capricorn
Capricorn
zodia Varsator
Varsator

Articole din categoria stiinte oculte:


Articole din categoria plante: Plante

carex-carex
rosa-trandafirul
stapelia-stapelia
campanula-clopotei
montbretia-montbretia
iris-iris
clivia-crin-rosu
lobelia-lobelia