elixir.ro
Home Login Contact

Horoscop - Zodia Pesti

horoscop Pesti azi

Zodia Pesti corespunde sensibilitatii, emotivitatii si sugestibilitatii. Prezinta un devotament pana la sacrificiu pentru cine le castiga increderea. Datorita receptivitatii fata de mediu, Pestii pot fi uneori prea creduli, iar alteori prea sceptici. Penduleaza intre dorinta si ratiune. Se caracterizeaza prin timiditate, pasivitate, supunere si putinta de integrare intr-o colectivitate afara de cazul in care apar mai multe elemente opozante, care il fac sa evadeze, sa se strecoare si sa accepte situatii inferioare meritelor si capacitatii sale.

Spre deosebire de cei din zodia taur, care ravnesc la bogatii, Pestii sunt mult mai rezervati si nu fac tragedie daca nu reusesc sa se ridice pe plan social sau profesional, sau sa dobandeasca avere.

Vointa lor este variabila si capricioasa. In aspectul lor pozitiv, pot deveni colaboratori de mare valoare. Daca se multumesc cu roluri subalterne si nu incearca sa submineze pozitiile altora si sa deschida lupta pe fata cu cei tari, pot trai linistiti si satisfacuti de ceea ce au realizat.

Pentru ca se pot devota si stiu sa serveasca, pot obtine succese in medicina, in activitati de asistenta sociala, lucrari de laborator, industrie alimentara, asistenta morala si spirituala, preotie, infirmerie.

Femeile Peste sunt devotate in dragoste, se sacrifica adesea pentru cine nu merita si culeg deceptii, pe care le ascund sub o falsa aparenta de seninatate si de fericire.

Pestii pot sa zambeasca si sa para ca au totul din belsug, desi trec uneori prin mari lipsuri si framantari interne. Ei cred insa ca sunt ajutati de puteri nevazute si in general reusesc sa invinga dificultatile prin resemnare si intelepciune.

Organe sensibile: circulatia sanguina in membrele inferioare si caile respiratorii.


Zodia Pesti azi (8 Dec 2023):

oferit de horoscopdragoste.ro

Se poate sa fi tentat sa-ti pierzi calmul cu prezenta configuratie astrala. Poti sa incerci sa-ti ascunzi emotiile cat mai mult posibil oricum mai devreme sau mai tarziu ceva tot va iesi la suprafata. Dar in final se poate ca asta sa fie ceva de bine, mai ales daca tu si cel iubit nu comunicati destul, pentru ca va curata atmosfera si amandoi veti putea zambi din nou.


Semne zodiacale:

zodia Berbec
Berbec
zodia Taur
Taur
zodia Gemeni
Gemeni
zodia Rac
Rac
zodia Leu
Leu
zodia Fecioara
Fecioara
zodia Balanta
Balanta
zodia Scorpion
Scorpion
zodia Sagetator
Sagetator
zodia Capricorn
Capricorn
zodia Varsator
Varsator

Articole din categoria stiinte oculte:


Articole din categoria plante: Plante

oreocereus-oreocereus
doronicum-iarba-ciutei
philodendron-filodendron
phlox-brumarele
penstemon-penstemon
ricinus-ricin
saintpaulia-violete-de-africa
grevillea-grevilea