elixir.ro
Home Login Contact

Horoscop - Zodia Taur

horoscop Taur azi

Acorda o natura echilibrata din punct de vedere al idealismului si pozitivismului. Fixitatea si continuitatea in actiune il ajuta sa urmareasca posibilitatile oferite de imprejurari, marindu-i puterea realizatoare.

Se caracterizeaza prin spirit de conservare, dorinta de posesiune si putinta de a armoniza interesul cu sentimentul. Amabilitate, prudenta si afinitate fata de tot ce este al lui si fata de ce a organizat el insusi. poate manifesta o aversiune constanta fata de schimbarea situatiilor si aranjamentelor in care a ajuns sa se complaca, daca altii ar incerca sa-l dezradacineze din loc. Stabilitate, inertie si tendinta de a examina o problema pe toate fetele, inainte de a lua o hotarare (mai ales daca are ochii negrii sau caprui si degetele lungi, cu noduri la a doua incheietura).

Cei ce se nasc in constelatia "Taurului" sunt experimentali in stiinta si realisti in arta. Exceleaza mai curand in arta lucrativa, nu scenica. In general, se feresc de actiuni riscante. Doresc plasamente sigure si nu dau pasarea din mana pe cea de pe gard...Taurii nu sunt destul de suplii, desi pot fi foarte placuti in societate. Nu fac mult timp concesii si rezista sugestiilor straine, preferand sa actioneze dupa cugetul lor. Cand i-a jignit cineva sau le-a adus prejudicii, stiu sa-l ocoleasca, sa-l indeparteze, fiindu-i aproape imposibil sa-i mai castige simpatia.

Pus la adapost de grijile vietii cotidiene si ferit de lipsurile materiale, Taurul este calm, binevoitor, complezant, bun organizator si econom, reusind, in general, sa ajunga la o stare materiala infloritoare progresiv cu varsta. Cand aspectele planetare sunt negative, Taurul devine incapatanat si lipsit de tact si diplomatie. Se cramponeaza de ideea lui si nu renunta usor la o parerea personala. Apreciaza banul si se nelinisteste mult cand nu are o rezerva sau un depozit la banca.


Zodia Taur azi (18 Jan 2022):

oferit de horoscopdragoste.ro

Alinierea planetelor inseamna ca se poate sa ai dubii in ceea ce priveste motivul pentru care te-ai implicat intr-o anumita relatie. Totusi, in aceasta dilemma se afla posibilitatea de a descoperi claritatea adevarata. Trebuie sa poti sa te gandesti de unde vin aceste indoieli si de ce iti este teama. Apoi nu ezita sa ai incredere in ceea ce stii tu in interior.


Semne zodiacale:

zodia Berbec
Berbec
zodia Gemeni
Gemeni
zodia Rac
Rac
zodia Leu
Leu
zodia Fecioara
Fecioara
zodia Balanta
Balanta
zodia Scorpion
Scorpion
zodia Sagetator
Sagetator
zodia Capricorn
Capricorn
zodia Varsator
Varsator
zodia Pesti
Pesti

Articole din categoria stiinte oculte:


Articole din categoria plante: Plante

gazania-gazania
aloe-sabur
punica-rodie
chrysanthemum-crizantema
scabiosa-sipica
calendula-galbenele
brassica-varza-decorativa
spathiphyllum-spatifilum