elixir.ro
Home Login Contact

Horoscop - Zodia Capricorn

horoscop Capricorn azi

Zodia Capricorn corespunde in horoscop unei complexitati in structura si lipsei de suplete, avand o maturitate innascuta, care asteapta maturitatea fizica pentru a se manifesta. Capricornul nu este expansiv in sentimente si traieste uneori in sine ca intr-o cetate bine inchisa si bine pazita. Este ganditor, contemplativ, ambitios, chiar daca nu se manifesta. Poseda o inteligenta analitica cu inclinari spre lucruri abstracte si dornic sa se documenteze, sa stie si sa cunoasca adevarul despre lucruri si stari. Este un observator fin si subtil, desi poate lasa impresia ca nu-l intereseaza nimic. Principalele calitati pentru care sunt apreciati sunt rabdarea, perseverenta, buna organizare, simtul datoriei, capacitatea de a oferi incredere.

Suporta bine singuratatea, in societate este rezervat, respectuos si cumpatat la vorba. Totul in el este numai analiza, observatie si calcul nemarturisit. Nu are suficienta incredere in sine si de aceea se fereste sa infrunte direct lucrurile. Le ocoleste, pierde timp dar sfarseste prin a-si atinge tinta, fiind tenace, perseverent si destul de orgolios. Ia o hotarare lent pentru ca nu se hazardeaza usor daca nu este bine informat.

Celorlati le apare timid, dar aceasta vinedin prea multa reflexiune. Poate indeplinii functii de incredere in administratie arhitectura si inginerie, unde poate executa lucrari de conceptie, nu de teren. Poate lucra in creierul intreprinderii unde se elaboreaza proiecte cu toate detaliile de executie. Capricornul poate tine in ordine documentatiile tehnice, poate fii bun pentru culegerea de date istorice, pentru aprecierea valorilor traditionale, filozofice, politice sau religioase.

Femeile nascute in zodia Capricorn sunt destul de capricioase si au o sensibilitate exagerata. Asteapta ca sentimentele sa fie ghicite si nu le manifesta prin demonstratii si prin cuvinte magulitoare.


Zodia Capricorn azi (18 Jan 2022):

oferit de horoscopdragoste.ro

Soarele straluceste, fie ca e vorba de o zi frumoasa sau de un zimbet radiant, iti poate ridica moralul. Actuala configuratie astrala iti confera o doza de luminozitate interioara. Prinzi aripi si simti nevoia sa sarbatoresti. De ce sa nu-ti suni iubitul/iubita ca sa impartasesti starea ta de fericire cu el/ea. Iesiti intr-un loc special, si sa nu faci altceva decit sa te distrezi pe cinste.


Semne zodiacale:

zodia Berbec
Berbec
zodia Taur
Taur
zodia Gemeni
Gemeni
zodia Rac
Rac
zodia Leu
Leu
zodia Fecioara
Fecioara
zodia Balanta
Balanta
zodia Scorpion
Scorpion
zodia Sagetator
Sagetator
zodia Varsator
Varsator
zodia Pesti
Pesti

Articole din categoria stiinte oculte:


Articole din categoria plante: Plante

musa-paradisiaca-sapientum-bananierul
heuchera-heuchera
chamaecereus-chamaecereus
tagetes-craite
coreopsis-lipscanoaice
lilium-crin
portulaca-floarea-de-piatra
lychnis-opatel