elixir.ro
Home Login Contact

Horoscop - Zodia Sagetator

horoscop Sagetator azi

Zodia sagetator corespunde unei dualitati in structura. Una umana, justa si atrasa spre reforme umanitare in care sa poata fi date in folosul tuturor binefacerile civilizatiei pentru ca toti oamenii sa traiasca in pace si cooperare unii cu altii, iar cealalta jumatate reactiva, colerica si uneori tiranica prin care nativii Scorpion pot sa isi bareze singuri drumul spre succes in viata. Astfel ei pot aluneca de la amabilitatea cea mai atragatoare, la impulsivitatea cea mai violenta.

Sagetatorii aspira sa exploreze regiuni indepartate, sa ajunga la inaltimi ametitoare si sa se remarce ca valori conducatoare. Sa nu uitam insa ca in astrologia veche, Sagetatorul era reprezentat printr-un centaur, astfel ca, pe langa amabilitatea, spiritul de justitie si aspiratia nobila a omului, care ne pot incanta si seduce, la cea mai mica greseala de comportament si mai ales cand l-am ranit in amorul lui propriu, ii putem simti numaidecat reactia dura, ca o lovitura de copita.

Despre cei nascuti in aceasta constelatie circula adesea pareri diverse si contradictorii. In orice caz sunt foarte independenti si foarte pretentiosi in chestiuni de prestigiu si onoare. Este de dorit sa fim mai rezervati in relatia cu ei pentru ca se pot asemana cu sobele: daca te indepartezi de ei simti frigul; apropiindu-te prea mult te poti frige. Nu abuzati de bunatatea lor si nu-i contraziceti nici chiar cand zambesc pentru ca rapid pot reactiona fara sa le pese de urmari.

Sedentarismul si neputinta de a se misca, de a calatori si de a se entuziasma de tot ce este minunat in lume il demoralizeaza pe Sagetator cautand o evadare in studii sociale, politice, economice.

Organele sensibile ale Sagetatorului sunt: ficatul, functiile biliare si cele de dezintoxicare.

Din punct de vedere al soartei poate obtine succese prin relatii cu personalitati sus puse. Esecurile se pot datora lipsei de simt practic.  


Zodia Sagetator azi (30 May 2023):

oferit de horoscopdragoste.ro

Configuratia astral ate poate ajuta sa vezi cum niste asteptari total nerealiste iti afecteaza relatia. Poate ti-ai dat seama cum, atunci cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori, incepi sa fii deprimat. Daca iti accepti partenerul asa cum e el, ai mai multe sanse sa va intelegeti mult mai armonios.


Semne zodiacale:

zodia Berbec
Berbec
zodia Taur
Taur
zodia Gemeni
Gemeni
zodia Rac
Rac
zodia Leu
Leu
zodia Fecioara
Fecioara
zodia Balanta
Balanta
zodia Scorpion
Scorpion
zodia Capricorn
Capricorn
zodia Varsator
Varsator
zodia Pesti
Pesti

Articole din categoria stiinte oculte:


Articole din categoria plante: Plante

pilea-pilea
thelocactus-thelocactus
bergenia-craciunita
nicotina-regina-noptii
sedum-iarba-grasa
opuntia-opuntia
pelargonium-muscata
gynura-ginura