elixir.ro
Home Login Contact

Horoscop - Zodia Varsator

horoscop Varsator azi

Zodia Varsator corespunde sentimentelor profund umane, de care acestia sunt condusi in viata. Spiritul varsatorului este intuitiv avand tendinta spre o reforma idealista si umanitarista a lumii. Este calauzit de idei si inspiratii care depasesc puterea de intelegere a mediului in care se afla.

Varsatorul este liberal in gandire, independent in actiune, critic si uneori utopic in conceptii. Se caracterizeaza prin extravaganta si originalitate, iritabilitate de moment si reactie instinctiva impotriva spiritului dominator al altuia. Isi urmeaza drumul lui chiar daca toti cei din jur i-ar spune ca acest drum este gresit. Preocuparile sentimentale sunt pe al doilea plan. Ii face placere sa lucreze numai dupa conceptii personale.

Desi foarte sociabil, sociabilitatea sa nu are caracterul unei legaturi stranse, care sa-l inlantuiasca pana la sufocare. El fraternizeaza cu mai multi deodata si nu simte nevoia sa fie prea expansiv in sentimentele sale, pentru ca le arata prin comportare, prin modul de a te servi si a te trata ca pe un frate.

Varsatorii apar in viata ca arhitecti ai lumii noi si pot fi socotiti pionieri in privinta conceptiilor politice si religioase. Se conduc dupa o morala a lor proprie si nu se prea supun conventiilor sociale. In aspectele sale negative, Varsatorul poate deveni excentric, revolutionar si anarhic. Uneori se izoleaza, invaluit in mister, tacut si singuratic.

Femeile Varsator sunt agreabile. Iubesc starile de reverie si contemplare stiind sa se resemneze si sa gaseasca in ele insele refugiul in caz de suparari. Misterul vietii si al mortii le preocupa. Au o mare sensibilitate si se ofenseaza destul de usor. In aspectele sale negative, femeia Varsator poate face lucruri bizare si necugetate.

Din punct de vedere anatomic si patologic se poate vorbi de afectiuni ale sistemului nervos si ale circulatiei sanguine. Risc de boli accidentale in cursul deplasarilor sau voiajurilor.

 


Zodia Varsator azi (7 Jun 2023):

oferit de horoscopdragoste.ro

Planetele arata ca azi se prea poate sa intalnesti acea persoana pe care o doreai de mult timp. Va veti da seama imediat ca sunteti foarte atrasi unul de celalalt din foarte multe motive, dar mai ales pentru faptul ca va simtiti relaxati in preajma celuilalt. De comunicare nici nu mai are rost sa mai vorbim.


Semne zodiacale:

zodia Berbec
Berbec
zodia Taur
Taur
zodia Gemeni
Gemeni
zodia Rac
Rac
zodia Leu
Leu
zodia Fecioara
Fecioara
zodia Balanta
Balanta
zodia Scorpion
Scorpion
zodia Sagetator
Sagetator
zodia Capricorn
Capricorn
zodia Pesti
Pesti

Articole din categoria stiinte oculte:


Articole din categoria plante: Plante

tulipa-lalea
deutzia-deutia
elaeis-guinensis-palmierul-oleaginos
bergenia-craciunita
allium-ceapa-ornamentala
aeonium-aeonium
cereus-cereus
aster-steluta