elixir.ro
Home Login Contact

Planetele si influentele planetare asupra zodiilor


Soarele – reprezinta imaginea complexa a personalitatii noastre, arata resursele, calitatile, aptitudinile si defectele noastre. De asemenea, arata directia spre care ne indreptam. Vointa, increderea in sine, egoul, mandria.

Luna – arata spre ce suntem receptivi si sensibili, arata modul in care raspundem emotional la diverse situatii exterioare si modul de manifestare in cadrul familiei. In cazul femeilor arata felul in care pot sa-si manifeste feminitatea, iar in cazul barbatilor arata tipul de femeie de care se simt atrasi.

Mercur – pune in evident modul de comunicare, modul in care receptionam informatiile si cum ne facem intelesi de ceilalti, puterea de a lua decizii, hotarari, de a transmite propriile idei.

Venus – arata felul in care ne exteriorizam sentimentele si ne satisfacem placerile, arata ceea ce ne palce cel mai mult si ce fel de persoana ne atrage, modul in care traim dragostea, simtul frumosului.

Marte – arata cum este abordata confruntarea cu lumea, felul in care luptam. Marte este in corelatie cu initiativele, spiritul competitional, calitatile fizice si modul de manifestare a acestora, confera informatii legate de energia erotica activa. In cazul unei femei arata tipul de barbat care o atrage din punct de vedere fizic, iar in cazul unui barbat arata modul in care acesta isi manifesta masculinitatea.

Jupiter – este in legatura cu abundenta, generozitatea, bunatatea si ne arata cum putem devein mai buni, atat cu ceilalti cat si cu noi. Jupiter este planeta norocului. Jupiter evidentiaza conceptiile de viata, filozofia, morala pe care ne-am format-o, arata cum respectam legile si cum ne rezolvam problemele.

Saturn – simbolizeaza rabdarea, perseverenta, tenacitatea. Supranumit si Marele Malefic, pune in evident cele mai importante teste ale acestei vieti, cele mai grele incercari. Locul lui Saturn in astrograma este locul in care ne aflam fata in fata cu propriile greseli pricinuite in trecut. Saturn ne ajuta sa vedem lucurile asa cum sunt. Saturn este destinul, karma noastra.

Uranus – reprezinta schimbarile bruste, initiativele, intuitiile geniale. Arata cat de liberi suntem si cum ne utilizam libertatea. Locul lui Uranus in astrograma este locul in care ne manifestam aspiratia spre liberatate. Arata tipul de prieteni pe care ii cautam.

Neptun – este dorinta cea mai profunda a sufletului, simbolizeaza cautarea celui mai inalt ideal si este in legatura cu aspiratile spirituale profunde si cu initierea, simbolizeaza dorinta spirituala. Neptun ne ajuat sa intelegem lectia compasiunii, a spiritului de sacrificiu si a iubirii ideale.

Pluton – reprezinta valorile de transformare si regenerare a fiintei, misterele de neinteles care face ca omul sa se regaseasca singur fata in fata cu problemele existentiale. Pluton subliniaza ceea ce trebuie distrus pentru a fi reconstruit. Pluton este transformarea.
Comentarii: Adauga

Nu exista comentarii la acest articol

Articole din aceeasi categorie:


Articole din categoria plante: Plante

digitalis-degetel
ceratonia-siliqua-roscovul
dieffenbachia-dieffenbachia
bergenia-craciunita
acacia-acacia
salvia-salvie
phlox-brumarele
delphinium-nemtisor