elixir.ro
Home Login Contact

Horoscop - Zodia Gemeni

horoscop Gemeni azi

Zodia Gemeni corespunde receptivitatii mentale, curiozitatii de a sti, de a cunoaste, gemenii fiind atrasi deodata spre diverse si multiple ocupatii. Isi disperseaza energiile, si, daca nu reusesc sa se fixeze pe o singura linie de preocupari, pentru a aprofunda si a se specializa inrt-o activitate, pot sa traiasca toata viata intr-o situatie inferioara meritelor si capacitatii lor intelectuale.

Gemenii reusesc sa stabileasca multe relatii, putand sa se adapteze la diferite naturi de oameni, sa-si iroseasca timpul in discutii si preocupari inutile, neglijandu-si interesele. Au aptitudini pentru a vorbi si scrie, pentru a deveni intermediari, agenti de legatura, ziaristi, interpreti, exceland in ocupatiile care le asigura primenirea contactelor cu lumea, cu oamenii. Nu au destula fixatie si continuitate in nimic. Sedentarismul si rutina ii ucid. Unora le place sa vagabondeze, sa circule. Asa cum spunea un observator: "Ei pleaca in viata fara scop si se opresc fara motiv".
In educatia copiilor nascuti in constelatia Gemenilor trebuie sa se insiste asupra formarii deprinderii de anu incepe niciodata un lucru nou decat dupa ca l-a terminat definitiv pe cel vechi. vor fi stimulati prin recompense, prin satisfacerea unor dorinte, ori de cate ori reusesc sa duca la bun sfarsit o treaba inceputa.

In general, nativii din zodia Gemeni au doua legaturi importante sau doua casatorii. Pentru a evita un divort, este bine sa nu se pripeasca in casatorie, ci sa-si asigure, in primul rand, o situatie profesionala care sa-i puna la adapost de lipsuri si mizerie, apoi sa se casatoreasca.
Gemenii sunt expusi la tulburari nervoase si afectiuni ale aparatului respirator. Vor evita fumatul, aerul umed si rece. Fiind atrasi de societate, de prieteni, se si pot molipsi de slabiciunile lor, iar pentru a nu fi corupti, vor trebui sa duca lupta pentru principii, moravuri si caracter. Astfel, pot ajunge profesori, educatori si scriitori.


Zodia Gemeni azi (22 Jun 2021):

oferit de horoscopdragoste.ro

Astrele astazi fac sa simti o usoara nervozitate in legatura cu cineva pe care urmeaza sa-l intalnesti pentru prima oara, fara sa-l mai fi vazut inainte. Ai scris zeci de e-mail-uri, a-ti vorbit la telefon, a-ti fantazat la greu unul despre celalalt dar de fapt nu v-ati vazut niciodata in carne si oase. Deci, acum e sansa ta cea mare - apuc-o cu ambele maini deoarece urmeaza acel sperat moment romantic.


Semne zodiacale:

zodia Berbec
Berbec
zodia Taur
Taur
zodia Rac
Rac
zodia Leu
Leu
zodia Fecioara
Fecioara
zodia Balanta
Balanta
zodia Scorpion
Scorpion
zodia Sagetator
Sagetator
zodia Capricorn
Capricorn
zodia Varsator
Varsator
zodia Pesti
Pesti

Articole din categoria stiinte oculte:


Articole din categoria plante: Plante

cyclamen-ciclamen
nerium-leandru
amaranthus-stir
hyacinthus-zambile
forsythia-forsitia
feriga-feriga
pilea-pilea
aconitum-omagul-de-gradina