elixir.ro
Home Login Contact
Get your personal horoscope
 
ZODIAC: Horoscop european
Referate astrologie
Horoscopul de azi
Compatibilitati
Zodiac european
Zodiac chinezesc
Linkuri utile
Newsletter horoscop
Taurul
21 apr - 21 mai
Zodie de pamant

Zi norocoasa: vineri
Piatra pretioasa: ametist, safir
Numere
: 4 si 6
Culoare: roz
Metal: cuprul
Anotimpul caracteristic: iarna
Verb reprezentativ: "a avea"
 
 

Acorda o natura echilibrata din punct de vedere al idealismului si pozitivismului. Fixitatea si continuitatea in actiune il ajuta sa urmareasca posibilitatile oferite de imprejurari, marindu-i puterea realizatoare.
Se caracterizeaza prin spirit de conservare, dorinta de posesiune si putinta de a armoniza interesul cu sentimentul. Amabilitate, prudenta si afinitate fata de tot ce este al lui si fata de ce a organizat el insusi. poate manifesta o aversiune constanta fata de schimbarea situatiilor si aranjamentelor in care a ajuns sa se complaca, daca altii ar incerca sa-l dezradacineze din loc. Stabilitate, inertie si tendinta de a examina o problema pe toate fetele, inainte de a lua o hotarare (mai ales daca are ochii negrii sau caprui si degetele lungi, cu noduri la a doua incheietura).
Cei ce se nasc in constelatia "Taurului" sunt experimentali in stiinta si realisti in arta. Exceleaza mai curand in arta lucrativa, nu scenica. In general, se feresc de actiuni riscante. Doresc plasamente sigure si nu dau pasarea din mana pe cea de pe gard...
Taurii nu sunt destul de suplii, desi pot fi foarte placuti in societate. Nu fac mult timp concesii si rezista sugestiilor straine, preferand sa actioneze dupa cugetul lor. Cand i-a jignit cineva sau le-a adus prejudicii, stiu sa-l ocoleasca, sa-l indeparteze, fiindu-i aproape imposibil sa-i mai castige simpatia.
Pus la adapost de grijile vietii cotidiene si ferit de lipsurile materiale, Taurul este calm, binevoitor, complezant, bun organizator si econom, reusind, in general, sa ajunga la o stare materiala infloritoare progresiv cu varsta.
Cand aspectele planetare sunt negative, Taurul devine incapatanat ;i lipsit de tact si diplomatie. Se cramponeaza de ideea lui si nu renunta usor la o parere personala. Apreciaza banul si se nelinisteste mult cand nu are o rezerva sau un depozit la banca.

Gaseste mai multe referinte cu privire la interpretarea horoscopului. Afla toate detaliile zodiei tale: caracteristicile generale, numerele cu noroc, zilele norocoase, pietrele pretioase