elixir.ro
Home Login Contact
Get your personal horoscope
 
ZODIAC: Horoscop european
Referate astrologie
Horoscopul de azi
Compatibilitati
Zodiac european
Zodiac chinezesc
Linkuri utile
Newsletter horoscop
Gemenii
22 mai - 21 iun
Zodie de aer

Zi norocoasa: miercuri
Piatra pretioasa: celestin, cuart roz
Numere
: 2 si 5
Culoare: galben, verde
Metal: mercur
Anotimpul caracteristic: primavara
Verb reprezentativ: "a gandi"
 
 

Corespunde receptivitatii mentale, curiozitatii de a sti, de a cunoaste, fiind atrasi deodata spre diverse si multiple ocupatii. Isi disperseaza energiile, si, daca nu reusesc sa se fixeze pe o singura linie de preocupari, mpentru a aprofunda si a se specializa inrt-o activitate, pot sa traiasca toata viata intr-o situatie inferioara meritelor si capacitatii lor intelectuale.
Gemenii reusesc sa stabileasca multe relatii, putand sa se adapteze la diferite naturi de oameni, sa-si iroseasca timpul in discutii si preocupari inutile, neglijandu-si interesele. Au aptitudini pentru a vorbi si scrie, pentru a deveni intermediari, agenti de legatura, ziaristi, interpreti, exceland in ocupatiile care le asigura primenirea contactelor cu lumea, cu oamenii. Nu au destula fixatie si continuitate in nimic. Sedentarismul si rutina ii ucid. Unora le place sa vagabondeze, sa circule. Asa cum spunea un observator: "Ei pleaca in viata fara scop si se opresc fara motiv".
In educatia copiilor nascuti in constelatia Gemenilor trebuie sa se insiste asupra formarii deprinderii de anu incepe niciodata un lucru nou decat dupa ca l-a terminat definitiv pe cel vechi. vor fi stimulati prin recompense, prin satisfacerea unor dorinte, ori de cate ori reusesc sa duca la bun sfarsit o treaba inceputa.
In general, Gemenii au doua legaturi importante sau doua casatorii. Pentru a evita un divort, este bine sa nu se pripeasca in casatorie, ci sa-si asigure, in primul rand, o situatie profesionala care sa-i puna la adapost de lipsuri si mizerie, apoi sa se casatoreasca.
Gemenii sunt expusi la tulburari nervoase si afectiuni ale aparatului respirator. Vor evita fumatul, aerul umed si rece. Fiind atrasi de societate, de prieteni, se si pot molipsi de slabiciunile lor, iar pentru a nu fi corupti, vor trebui sa duca lupta pentru principii, moravuri si caracter. Astfel, pot ajunge profesori, educatori si scriitori.

Gaseste mai multe referinte cu privire la interpretarea horoscopului. Afla toate detaliile zodiei tale: caracteristicile generale, numerele cu noroc, zilele norocoase, pietrele pretioase