elixir.ro
Home Login Contact

Indicatii pentru tratarea ejacularii precoce


Este necesara o stare psihica armonioasa

Ejacularea precoce nu este o problema fizica, este in primul rand o problema de control al emotiilor si de echilibru launtric. Ceea ce poate genera ejacularea precoce este o stare de agitatie si de nerabdare. Aceasta agitatie si nerabdare este exact contrariul a ceea ce asteapta o femeie de la barbatul iubit. Natura feminina are nevoie in primul rand de mangaiere, de caldura sufleteasca, are nevoie sa simta calmul plin de afectiune si controlul specific naturii masculine. primul pas pe care trebuie sa-l faceti este, deci, sa cultivati calmul si controlul in timp ce faceti dragoste.

Cultivarea calmului si controlului launtric

In primul rand este necesar sa transformati modul de abordare a actului amoros, impunandu-va sa nu va lasati luat de valul excitarii. Iata cateva sfaturi pe care va trebui sa le urmati in acest scop:

1. Cautati sa prelungiti cat mai mult etapa de mangaieri afectuoase, senzuale (care trebuie sa dureze cel putin 30 minute), care va vor ajuta sa va familiarizati cu trupul iubitei, cu starea de excitatie, pe care veti ajunge sa o controlati, fara sa va mai lasati bulversat si prins in iuresul ei.

2. Respirati abdominal foarte profund atunci cand simtiti ca va creste starea de excitatie. Pentru a invata respiratia abdominala si a putea sa o folositi la nevoie, va trebui sa va antrenati in prealabil minimum 10 minute zilnic, mai multe saptamani. Pentru aceasta, va veti aseza intr-o pozitie cat mai relaxanta, plasand o mana pe abdomen, dar fara a presa. La inspiratie veti cauta sa relaxati cat mai mult muschii abdomenului, in profunzime, asa incat aerul va patrunde in zona inferioara a plamanilor, gradat. Continuati sa respirati astfel, predominant abdominal, rar si profund timp de 10 minute, concentrandu-va atentia doar asupra actului respirator. Pe masura ce respiratia va deveni mai ampla si mai lenta, veti remarca o stare specifica de forta, calm si control.

3. Invatati sa controlati muschii sexuali, in special muschiul pubo-coccigian. Acest muschi este situat in zona dintre anus si sex si are un rol foarte important pentru barbati in controlul ejacularii. Intarindu-va acest muschi si invatand sa-l contractati cu putere, veti putea stopa ejacularea. O metoda simpla pentru a invata sa controlati acest muschi este sa controlati actul de a urina, realizand urinarea fractionata. Controlul acestui muschi se dobandeste dupa luni de practica. Dupa 1-2 luni de exercitiu consecvent veti vedea ca simpla contractie ferma, la vointa, a acestui muschi, va va da o stare de control si forta.

4. Depisteaza din timp punctul non-retur. In timp ce faceti dragoste veti simti la un moment dat ca sunteti cuprins de o usoara stare de euforie, in timp ce in zona prostatei (cam la 2 degete deasupra zonei de insertie a penisului) apar niste vibratii sau palpitatii ritmice. Acesta este semnul ca va apropiati de punctul non-retur, adica punctul de la care controluil ejacularii nu mai este posibil. Atunci se pot face 3 actiuni salvatoare: opriti interactiunea amoroasa, respirati abdominal, contractati ferm muschiul pubo-coccigian. Dupa ce momentul dificil a trecut, poti face o scurta pauza sau poti continua lent actul amoros.
Comentarii: Adauga

Nu exista comentarii la acest articol

Articole din aceeasi categorie:


Articole din categoria plante: Plante

petunia-petunie
aeschynanthus-eschinantus
polianthes-tuberoze
philodendron-filodendron
helianthus-floarea-soarelui
achimenes-achimenes
gladiolus-gladiole
campanula-clopotei