elixir.ro
Home Login Contact

Marirea penisului prin metode naturale


Înca din cele mai vechi timpuri, sexul a reprezentat un subiect pe cât de tabu, controversat si blamat, pe atât de adulat, de multe ori, tocmai de catre cei care stârneau controversele, în jurul acestui subiect. 

La limita dintre secolele XX si XXI, când tot ceea ce este legat de sex a încetat sa mai fie ascuns privirii oamenilor si când, cel mai des, cuvântul tentatie este asociat unei femei frumoase cu picioare lungi si sâni apetisanti, oamenii, barbati si femei deopotriva au început sa-si puna diferite întrebari, acestea fiind legate în principal de calitatea actului sexual si de mijloacele de a îmbunatatii calitatea acestuia. Marimea penisului a devenit astfel un subiect predilect în lumea sexualitatii, atât pentru femei cât si pentru barbati, dimensiunile penisului fiind socotite direct implicate în obtinerea satisfactiei. Cu toate ca aceasta consideratie este pur psihologica, elementul fundamental determinant pentru calitatea unui act sexual fiind IUBIREA, nu se poate nega ca marimea penisului nu poate avea implicatii majore in stimularea actului sexual.

S-a vorbit mult în contradictoriu referitor la acest subiect, dar singurul raspuns veridic nu poate fi gasit decât în fantasmele si dorintele care ne împânzesc creierul si ne stârnesc sexualitatea. 

- Câti dintre barbati nu-si doresc sa aiba un penis mai mare? 

- Câti vorbesc despre problemele care exista între ei si partenerele lor?

- Câti sunt dispusi sa discute aceste probleme cu un specialist?

Un penis mai mare, o erectie mai puternica, toate aceste dorinte se afla în noi, iar raspunsul la intrebarea "Este marirea penisului posibila?" este: DA! Este posibila. Altii au reusit!

CD-ul "PenisGYM - METODE SI TEHNICI PENTRU MARIREA PENISULUI" nu este decat o demonstratie a acestui fapt, completata de instantanee foto si filme demonstrative ale exercitiilor naturale folosite de cei care au reusit.

Din punct de vedere fiziologic explicatia este cat se poate de simpla:

Penisul este format din radacina, corp si cap (gland). O portiune imobila situata la nivelul perineului si o portiune mobila. Vom încerca sa ne limitam în prezentarea noastra, doar la partea mobila a penisului fara a intra prea mult în detalii anatomice care nu au legatura cu erectia si mentinerea acesteia.

Dimensiunile partii mobile a penisului difera de la barbat la barbat, dar conform unor studii ele se încadreaza între urmatoarele limite aproximative:

Mic - sub 13 cm

Mediu - 13-15 cm

Mare - 15-18 cm

Foarte mare - peste 18 cm

Penisul este format din trei corpi cilindrici care contin tesutul erectil (datorita tesutului erectil, penisul poate trece din starea flasca, în erectie). Doi dintre acesti corpi sunt corpii cavernosi penieni, iar al treilea este corpul spongios penian. Corpii cavernosi sunt paraleli si sunt situati deasupra corpului spongios, acesta din urma fiind strabatut pe toata lungimea lui de uretra. Acesti trei corpi care alcatuiesc corpii erectili ai penisului sunt principalii responsabili de marimea si taria penisului. Pentru ca dimensiunile penisului tau sa creasca, el trebuie sa fie fortat sa retina o cantitate mai mare de sânge în corpii cavernosi.

Fiecare dintre corpii cavernosi este învelit într-o tunica fibroasa numita albuginee.

Din albuginee se desprind septurile, care patrund în interiorul corpilor cavernosi, compartimentându-i în numeroase, mici cavitati. Aceste cavitati, denumite sinusuri vasculare dau un aspect buretos. Când penisul este în stare flasca, sinusurile cavernoase si spongioase nu contin decât foarte putin sânge, peretii lor fiind foarte apropiati. În momentul în care începe sa se realizeze erectia, sinusurile cavernoase sunt inundate de sânge prin intermediul sistemului venos penian.Odata cu cresterea volumului de sânge retinut în interiorul corpilor cavernosi, se realizeaza si o presiune asupra venelor peniene care se îngusteaza, favorizând retinerea sângelui. Acum se realizeaza o crestere rapida a presiunii intracavernoase, penisul umplându-se de sânge la maxim. Se realizeaza astfel o erectie completa.

Prin exercitiile speciale prezentate in CD-ul "PenisGYM - METODE SI TEHNICI PENTRU MARIREA PENISULI", vom antrena tesutul erectil, astfel încât el sa fie capabil sa retina din ce în ce mai mult sânge. De fiecare data, când sângele este fortat sa intre în corpii cavernosi, presiunea acestora va distruge o parte din celulele corpilor cavernosi. Acestea se vor reface în zilele urmatoare, adaugânduli-se permanent noi celule care vor marii masa corpilor cavernosi si implicit a penisului tau. Oricum, chiar daca noi straturi de celule au fost create în penisul tau, asta nu înseamna ca, cresterea va putea fi imediat sesizata de ochiul uman. Trebuie sa ai rabdare. Va dura câteva saptamâni pâna ce acumularile permanente de noi celule sa poata fi sesizate cu ochiul liber.

Dupa ce vei începe exercitiile, penisul va creste cu 4cm în stare flasca iar pentru aceeasi perioada, cresterea penisului în stare de erectie va fi de numai 2 cm. Aceasta se întâmpla la majoritatea celor ce practica exercitiile, dar dupa o perioada mai mare de timp cresterea penisului în stare erecta o va depasii pe cea în stare flasca.
Comentarii: Adauga

Nu exista comentarii la acest articol

Articole din aceeasi categorie:


Articole din categoria plante: Plante

dracaena-dracena
aeonium-aeonium
phlox-brumarele
streptocarpus-streptocarpus
rosa-trandafirul
feriga-feriga
sinningia-gloxinia
brodiaea-brodie