elixir.ro
Home Login Contact

Solutii pentru ejacularea precoce


Ejacularea precoce este o problema care afecteaza cel putin 10% din barbatii din intreaga lume. La majoritatea barbatilor, insa, marea problema este graba, teama sau timiditatea, lipsa de intelegere in cuplu, stres. Pentru rezolvarea acestui neajus, vom prezenta in continuare motoda denumita KAREZZA

Karezza constituie un mod foarte controlat de a face dragoste. Este un exercitiu simplu si eficient, care necesita rabdare si intelegere din partea ambilor iubiti. Cuprinde 3 etape:

1. Nemiscarea. Dupa preludiu, cand simtiti ca iubita dumneavoastra este suficient de excitata, o veti penetra lent, fara graba, dupa care veti ramane imobil (fara a face miscarile specifice actului amoros obisnuit). Veti ramane astfel, respirand lent si profund (abdominal), mangaindu-va reciproc cat mai tandru si afectuos, dar fara nicio miscare a penisului, pana cand veti iesi din erectie, dupa care veti relua preludiul si veti face o noua penetrare urmata de imobilitate si tot asa de 4-5 ori. Actul amoros se va termina fara ejaculare. Acesta este un mod foarte eficient de "acomodare cu intimitatea" si cu starea de excitatie puternica specifica inceputului actului amoros. Veti aplica doar aceasta metoda de fiecare data cand veti face dragoste, timp de 1-2 saptamani (ar fi indicat sa aveti minim 3 interactiuni amoroase pe saptamana).

2.Contractiile. Dupa trecerea cu succes de prima etapa, veti putea ca in timpul actului amoros, dupa penetrare si petrecerea catorva minute in imobilitate, sa incepeti sa va contractati muschii pelvieni, in timp ce iubita dumneavoastra va contracta si relaxa succesiv muschii vaginali pentru a va ajuta sa mentineti erectia mai mult timp. Atunci cand simtiti ca excitarea devine prea puternica, va opriti amandoi din contractii, dupa care le puteti relua. Este bine ca si aceasta etapa da dureze minim o saptamana.

3. Miscari lente si controlate. Dupa imobilitate si contractii, puteti incepe sa va miscati lent, oprindu-va din timp atunci cand simtiti ca problema controlului devine dificila. Gradat veti trece la miscari mai ample, specifice actului amoros obisnuit, oprindu-va, insa, imediat ce simtiti ca ati ajuns la un grad de excitate prea mare.
Comentarii: Adauga

Nu exista comentarii la acest articol

Articole din aceeasi categorie:


Articole din categoria plante: Plante

sinningia-gloxinia
saintpaulia-violete-de-africa
zinnia-carciumarese
coffea-arborele-de-cafea
melocactus-melocactus
ananas-sativus-ananasul
alocasia-alocasia
campanula-clopotei