elixir.ro
Home Login Contact

Magnetoterapia, beneficii ale terapiei cu magneti


Ce este magneto-terapia?

Magnetoterapia este cea mai simpla, ieftina, nedureroasa si sigura terapie cunoscuta. Era cunoscuta in China antica, regina Cleopatra purta un talisman magnetic pentru a-si pastra tineretea si frumusetea. Astazi peste 5.000.000 de oameni marturisesc rezultatele uluitoare ale magnetoterapiei.

Magnetul produce un camp electromagnetic care armonizeaza in profunzime structura biocampului uman regenereaza si reincarca rezervele energetice umane. In lipsa energiei magnetice din interiorul pamantului, toata lumea vie este profund afectata. In prezent, din cauza industrializarii masive campul magnetic al pamantului este cu 50% mai redus decat in ultimii 500 de ani. El masoara azi apr. 0,5 Gauss.

Cladirile din beton, fier drumurile din asfalt, automobilele, smogul electronic, undele rodio-tv etc reduc la jumatate si chiar mai putin efectele magnetismului teluric. Magnetii accelereaza circulatia sanguina fara a mari tensiunea astfel se iriga mai bine sistemul periferic.

Magnetii amelioreza durerile, migrenele, durerile articulare, reomatismul, reduce artroza, artrita si Parkinson, previne si amelioreaza cu 50% depresiile, ajuta organismul impotriva bolilor virotice, bacterii sau bacili. Functioneaza ca antibiotic micsorand aciditatea si alcalinizand tesuturile din celule, alunga stresul.

Produsele magnetice (bratari, coliere etc.) sunt concepute pentru a inlocui cu succes forta magnetica necesara pentru optimul de functionalitate al corpului uman oferind din plin vantajele mai sus mentionate, regenerand si refacand campul energetic uman doar prin simplu contact cu corpul. Campul magnetic actionand si prin haine, tesuturi sau oase.
Comentarii: Adauga

Nu exista comentarii la acest articol

Articole din aceeasi categorie:


Articole din categoria plante: Plante

punica-rodie
asparagus-asparagus
abronia-abronia
brassica-varza-decorativa
orhidee-orhidee
arabis-gascarita
hedera-iedera
calendula-galbenele