elixir.ro
Home Login Contact

Visam in functie de cine suntem!


Tipul viselor este în mare masura influentat si de structura constitutionala a individului. Astfel, persoanele mai slabute, fie ca fac cura de slabire sau nu, deci cu un aport vital mai scazut, care obosesc repede, cu o voce slaba, cu un apetit redus vor avea vise în care va predomina miscarea, zborul, cerul, copacii, muntele si o mare incons-tanta în vise, ceva ce tine de aer, de uscat.

Somnul lor este de asemenea usor cu o tendinta spre insomnie, superficial si de aceea acestia se pot trezi de multe ori neînpliniti din punct de vedere al somnului. Acestia viseaza mai mult, perioada de vis prelungindu-se tocmai datorita somnului lor de suprafata, mentinându-se majoritatea noptii în somn lent, dar cu toate acestea visele rar ating o profunzime, profunzimea în somn neputându-se stabiliza datorita "inconstantei" si mobilitatii mintii. 

O alta categorie sunt persoanele care sugereaza o alura atletica, energici, inteligenti, dominatori, cu un aspect fizic armonios, înzestrati si nu slabi devitalizati cum se poarta astazi. Acestia tind sa viseze întâlniri pasionale sau conflictuale. Deseori pot visa ca se bat si ies victoriosi din orice confruntare, chiar cu monstrii sau diferite aratari din vise. Pot visa razboaie. Culorile ce pot aparea în visele lor sunt intense. De asemenea, fiind o structura mai focoasa acestia pot visa aur (ca descopera aur sau ca poarta), soare, foc (episoade în care focul sa apara fie în bine fie în rau). Somnul celei de a doua categorii de persoane este de obicei de o durata medie. Pentru acestia actiunea este mai importanta decât inactiunea.

Al treilea tip este cel mare, plin, lejer, pasnic. Fizicul sau încarcat arata energie multa dar în stare latenta care ar putea fi folosita. Acestia sunt stabili în relatii sau prietenii, visele lor sunt în general putine, iar noptile sunt dominate de somnul profund, relaxant, fara vise. Atunci când apar, visele lor sunt predominant sentimentale, despre relatii, casnicie, visând persoane de care acestia sunt legati, vise romantice, vise în care predomina apa (mare, ploaie, înot, scufundari, apa cristalina sau murdara) 
Comentarii: Adauga

Nu exista comentarii la acest articol

Articole din aceeasi categorie:


Articole din categoria plante: Plante

amaranthus-stir
thunbergia-tunbergia
pilea-pilea
elaeis-guinensis-palmierul-oleaginos
penstemon-penstemon
coreopsis-lipscanoaice
salvia-salvie
arabis-gascarita