elixir.ro
Home Login Contact

Ce este frumusetea?


Nu este de loc o noutate si nici o descoperire recenta faptul ca imperativul numarul unu al frumusetii este sanatatea si curatenia. Mentinerea sanatatii ar trebui sa reprezinte principalul scop în viata al omului. Omul sanatos este si frumos, deci îngrijindu-va sanatatea va mentineti tineretea, atribut principal al frumusetii.

Dar ce este frumusetea? Frumusetea este o calitate absolut personala, se naste odata cu fiinta si o va însotii pentru totdeauna deoarece provine din interior si întotdeauna frumusetea sufletului se reflecta în expresia fizica si psihica, care împreuna într-un amestec de amanunte, de duiosie si putere, de întelegere, de seriozitate, optimism si spontaneitate dau o armonie ce emana liniste, echilibru, eleganta si modernitate naturala. 

"Farmecul feminin, acest mod de a te purta fata de semenii tai, este un element de civilizatie si cultura, de respect pentru tine înainte de orice. Mai mult, este un element de sudura al vietii de familie, de educatie pentru copiii care, la rândul lor vor fi parinti si vor educa si creste oameni."
Comentarii: Adauga

Nu exista comentarii la acest articol

Articole din aceeasi categorie:


Articole din categoria plante: Plante

caladium-caladium
philadelphus-falsa-iasomie
araucaria-brad-de-camera
babiana-babiana
aeschynanthus-eschinantus
cocos-nucifera-cocotierul
mimosa-mimoza
sansevieria-limba-soacrei