elixir.ro
Home Login Contact

Liniile palmei in chiromantie


Chiromantia - liniile palmei - semnificatia si localizarea liniilor mainii

Femeile au in palma mai multe linii decat barbatii ceea ce dovedeste ca din punct de vedere spiritual, ele sunt superioare barbatilor. 

Daca gasim in palma cuiva foarte multe linii extrem de fine, subtiri, aproape invizibile putem fi siguri ca avem in fata o persoana spirituala, sensibila, gingasa, emotiva. Liniile slab desenate sunt un indiciu de delicatete, fragilitate, persoane senzitive, visatoare, scrupuloase. Cei cu judecata greoaie si colericii au in schimb linii late. Liniile bine accentuate mai pot indica: decizie, vointa, ardoare. 

 In ceea ce priveste nuantele liniilor palmei se poate spune ca cei pasionati, senzuali, au liniile rosiatice iar cei artagosi si razbunatori le au verzui.

LINIA INIMII - MENSALA:

Aceasta linie se intinde orizontal. Incepe de la baza degetului mic si se termina catre muntele degetului mijlociu. Este in legatura cu viata afectiva, sentimentele, inclinatiile, moralul si capacitatea de a iubi a individului. In chiromantie aceasta linie ne spune cum reactioneaza subiectul in fata lucrurilor si a necazurilor vietii, ne arata maniera in care stie sa isi exprime sentimentele, astfel, vom stii daca aceasta persoana este generoasa sau din contra egoista, calculata sau impulsiva, introvertita sau extrovertita, agresiva sau docila.

Principalele aspecte ale acestei luinii:

- Daca culoarea s-a se apropie de rosu: pasiuni, violente;

- Daca este palida: raceala si rezerva;

- Daca este scurta sau in forma de lant: boli de inima;

- Daca are ramuri spre linia capului fara sa o intretaie: legaturi sociale norocoase.

- Cand linia incepe chiar de sub inelar este un semn de usurinta in sentimente. Daca ia nastere de sub mijlociu indica preocupari, putin noroc in dragoste.

- O linie a inimii care se termina la radacina mijlociului este caracteristica oamenilor impresionabili, anxiosi si a celor care se indragostesc usor. Daca se termina sub inelar reflecta egocentrism, dorinta de a fii mereu in atentia celorlalti, orgoliu. Daca se termina pe muntele JUPITER sub aratator reflecta sansa, fericire, iubire si cuceriri usoare.

Exemple particulare:

- Cand linia inimii este lunga, bine desenata, usor curbata: bunatate, iubire, sinceritate in dragoste.

- Cand linia se termina prin ramificatii pe muntele JUPITER: sansa, onoruri, bogatii castigate prin mariaj. Ramificatiile care parcurg linia mergand in sus indica o dragoste fericita. Cele care curg catre in jos, deziluzie in dragoste.

- Daca linia inimii este foarte aprape de linia capului: ratiunea si vointa predomina asupra sentimentelor. 

- Daca linia formeaza un lant: volubilitate, indecizie, gelozie, lucru care risca sa perturbe viata afectiva. Daca aveti farmec si sex-appeal acest lucru se va vedea sub forma INELULUI LUI VENUS, un semicerc care pleaca de la inelar si care se termina intre mijlociu si aratator. 

- Daca nu este prea profunda sau bine desenata personalitatea voastra exercita o extraordinara fascinatie asupra celor care va inconjoara.

- Daca prezinta franturi sunteti capabili de pasiuni profunde pe care nu stiti sa le franati.

- Daca linia este dubla, personalitatea dumneavoastra este excesiv senzuala.

- Daca este foarte bine marcata si insotita de o linie a inimii foarte slaba, sunteti capabili de mari pasiuni, dar stiti rar sa le aprofundati.

- In ceea ce priveste casatoria ea este simbolizata de o cruce asezata pe muntele JUPITER. Daca crucea este dubla aceasta indica o a doua casatorie. Trebuie luata in consideratie linia unirii in dragoste formata din mai multe linii mici care apar sub degetul mic catre partea laterala a palmei intre linia inimii si muntele MERCUR. In chiromantie, fiecare dintre aceste linii este semnul unei pasiuni: cea mai adanca indica casatoria. Ordinea cronologica a iubirilor se calculeaza plecand de la baza, mergand catre linia inimii.

LINIA DESTINULUI - SATURNIANA:

Mai este denumita si linia norocului. Aceasta linie nu arata insa noroc, ci inregistreaza doar cursul evenimentelor, indiferent daca acestea coincid cu dorintele noastre sau nu. Lipsa ei dovedeste lipsa de evenimente, oarecare lenevie si grea vindecare in caz de boli. Normal, ea pleaca din bratara si se indreapta spre muntele Saturn, aratand o individualitate pronuntata, un om de sine statator si succese sigure.

LINIA SOARELUI - APOLLONIANA:

Este linia care dubleaza linia destinului. In mod obisnuit pleaca de langa bratara, din apropierea liniei vietii, traverseaza palma si se indreapta spre muntele Apollo. Daca este lunga, frumoasa si cu ramuri in sus este un indiciu sigur de succes in viata, renume si glorie.

LINIA CAPULUI- CEREBRALA:

Pleaca din acelasi loc cu linia vietii dar poate fi si despartita de ea. Directia in care se indreapta arata cantitatea spiritualitatii unui om.

- Indreptata spre muntele Marte: materialism;

- Indreptata spre muntele Luna: multa imaginatie, poezie, spiritualitate;

Cam 17% dintre oameni au aceasta linie despartita de linia vietii, chiar de la plecare. Aceasta arata mare incredere in propriile puteri, judecata spontana, initiativa, cutezanta. Daca acestia mai au si mana calduta, este un indiciu sigur de pripire in decizii, adesea ireflexivitate.

Strans unita cu linia vietii pe o distanta mai lunga, linia capului arata facultati intelectuale intarziate, timiditate si modestie exagerata.

Daca este in forma de lant, la un individ care are degetul mic curbat spre inelar si ochii mici si ascunsi, arata hotie.

LINIA SANATATII - MERCURIANA:

Daca este dezordonata si formata din mai multe linii frante, arata iritatii nervoase si intestin mizerabil. Decat sa o gasim astfel in mana cuiva, mai bine sa lipseasca cu totul.

LINIA VIETII - VITALA:

Linia vietii este "marele fluviu care inregistreaza de la nastere si pana la moarte toate evenimentele sufletesti sau trupesti." Dintre toate particularitatile acestei linii, cea mai de dorit este sa nu fie nici intrerupta si nici taiate de liniute orizontale. Daca aceasta linie este in forma de lant arata o constitutie slaba, capriciozitate. 

LINIILE CASATORIEI

Le gasim intre linia inimii si incheietura baza a degetului mic. Natura a marcat aici influentele amoroase, adica acelea care lasa in sufletul nostru urme adanci si care intr-adevar se pot termina prin casatorie, dar nu totdeauna. Casatoria trebuie confirmata prin mai multe semne. Daca aceste linii sunt lungi, arata legaturi de durata mai lunga, iar daca sunt scurte arata legaturi amoroase de prea putina importanta. O linie a casatoriei bifurcata spre interiorul palmei poate confirma separatia sau divortul prin pierderea dragostei. Prita brusc intr-o perpendiculara: divort neasteptat.
Comentarii: Adauga

Nu exista comentarii la acest articol

Articole din aceeasi categorie:


Articole din categoria plante: Plante

aspidistra-aspidistra
nicotina-regina-noptii
erica-gracilis-erica
abutilon-adans-pristolnic
phlox-brumarele
episcia-episcia
cocos-nucifera-cocotierul
scabiosa-sipica