elixir.ro
Home Login Contact

Liniile palmei in chiromantie


Chiromantia - liniile palmei - semnificatia si localizarea liniilor mainii

Liniile bine accentuate indica: decizie, vointa, ardoare

Liniile slab desenate sunt un indiciu de delicatete, fragilitate, persoane senzitive, visatoare, scrupuloase.

LINIA INIMII:

Aceasta linie se intinde orizontal. Incepe de la baza degetului mic si se termina catre muntele degetului mijlociu. Este in legatura cu viata afectiva, sentimentele, inclinatiile, moralul si capacitatea de a iubi a individului. In chiromantie aceasta linie ne spune cum reactioneaza subiectul in fata lucrurilor si a necazurilor vietii, ne arata maniera in care stie sa isi exprime sentimentele, astfel, vom stii daca aceasta persoana este generoasa sau din contra egoista, calculata sau impulsiva, introvertita sau extrovertita, agresiva sau docila.

Principalele aspecte ale acestei luinii:

- Daca culoarea s-a se apropie de rosu: pasiuni, violente;

- Daca este palida: raceala si rezerva.

- Cand linia incepe chiar de sub inelar este un semn de usurinta in sentimente. Daca ia nastere de sub mijlociu indica preocupari, putin noroc in dragoste.

- O linie a inimii care se termina la radacina mijlociului este caracteristica oamenilor impresionabili, anxiosi si a celor care se indragostesc usor. Daca se termina sub inelar reflecta egocentrism, dorinta de a fii mereu in atentia celorlalti, orgoliu. Daca se termina pe muntele JUPITER sub aratator reflecta sansa, fericire, iubire si cuceriri usoare.

Exemple particulare:

- Cand linia inimii este lunga, bine desenata, usor curbata: bunatate, iubire, sinceritate in dragoste.

- Cand linia se termina prin ramificatii pe muntele JUPITER: sansa, onoruri, bogatii castigate prin mariaj. Ramificatiile care parcurg linia mergand in sus indica o dragoste fericita. Cele care curg catre in jos, deziluzie in dragoste.

- Daca linia inimii este foarte aprape de linia capului: ratiunea si vointa predomina asupra sentimentelor. 

- Daca linia formeaza un lant: volubilitate, indecizie, gelozie, lucru care risca sa perturbe viata afectiva. Daca aveti farmec si sex-appeal acest lucru se va vedea sub forma INELULUI LUI VENUS, un semicerc care pleaca de la inelar si care se termina intre mijlociu si aratator. 

- Daca nu este prea profunda sau bine desenata personalitatea voastra exercita o extraordinara fascinatie asupra celor care va inconjoara.

- Daca prezinta franturi sunteti capabili de pasiuni profunde pe care nu stiti sa le franati.

- Daca linia este dubla, personalitatea dumneavoastra este excesiv senzuala.

- Daca este foarte bine marcata si insotita de o linie a inimii foarte slaba, sunteti capabili de mari pasiuni, dar stiti rar sa le aprofundati.

- In ceea ce priveste casatoria ea este simbolizata de o cruce asezata pe muntele JUPITER. Daca crucea este dubla aceasta indica o a doua casatorie. Trebuie luata in consideratie linia unirii in dragoste formata din mai multe linii mici care apar sub degetul mic catre partea laterala a palmei intre linia inimii si muntele MERCUR. In chiromantie, fiecare dintre aceste linii este semnul unei pasiuni: cea mai adanca indica casatoria. Ordinea cronologica a iubirilor se calculeaza plecand de la baza, mergand catre linia inimii.
Articole din aceeasi categorie
img/articole/small-Stiinta-straveche.jpg
img/articole/small-Semnificatia-mainii.jpg
img/articole/small-Semnificatia-muntilor.jpg
img/articole/small-Degetele.jpg